Sunday, September 19, 2010

Fitnah Khalid Samad Dilempar Semula Ke Mukanya!

Semalam heboh isu kononnya YB Ahli Parlimen Hulu Selangor masuk ruang solat masjid di Masjid Sg Tengi Selatan dan penyebaran gambar ini dimulakan oleh Khalid Samad di dalam blognya . Malah isu di ambil masuk ke portal Malaysiakini dan blog2 fitnah pakatan .

http://www.khalidsamad.com/2010/09/umno-kura-kura-dan-perahu.html

http://malaysiakini.com/news/142896

http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2010/09/bongkar-ustaz-kamal-masuk-masjid.htmlIni gambar fitnah oleh Khalid Gereja dan blog2 pembangkang menuduh gambar di di dalam ruang solat di mana tempat para imam dan makmum sujud.

Cuba bandingkan gambar di atas yang dipotong di bahagian bawah dengan gambar sebenar di bawah ini ...Kedudukan YB Kamalanathan di dalam majlis ini bukan di dalam ruang solat masjid seperti difitnah pembangkang tetapi sebenarnya di beranda . Bukan seperti pemimpin PAS yang membenarkan MP Serdang DAP masuk terus ke dalam ruang solat di surau di Kajang bulan Ramadhan lepas .

Sumber: Pejuang Bangsa

Puak PAS tak habis habis nak membuat fitnah terhadap orang islam. Lepas satu persatu kebenaran Allah tunjuk kepada mereka tetapi mereka masih lagi berdegil.

PAS memang juara FITNAH

No comments: